Kalkkunapiirakka (maidoton, gluteeniton)



Pohja:
3 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1½ dl perunahiutaleita
½ tl suolaa
150 g maidotonta margariinia
3 rkl vettä

Sekoita jauhot, perunahiutaleet ja suola kulhossa. Paloittele joukkoon margariini ja nypi sekaan. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. 

Täyte:
kalkkunaleikettä
parsakaalta
kananmunaa
soijakermaa
pippurisekoitusta

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada taikinan päälle vuokaan. Paista piirakkaa noin 30 min 200 asteessa.

Ohjeita leivontaan löytyy myös täältä.

Kommentit

  1. Mahtava resepti, kiitos tästä. Mietin mitä laittaisin jos saan ystävän jolla keliakia kylään. Tässä olisi yksi herkullinen vaihtehto. :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti