Pohja:
3 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1½ dl perunahiutaleita
½ tl suolaa
150 g maidotonta margariinia
3 rkl vettä
½ tl suolaa
150 g maidotonta margariinia
3 rkl vettä
Täyte:
savustettua lohta perattuna
purjoa viipaleina
pakastettua parsakaalta pieninä paloina
1 prk kaura"kermaa"
1 kananmuna
pippurisekoitusta
Voitele piirakkavuoka. Sekoita jauhot, perunahiutaleet ja suola
kulhossa. Paloittele joukkoon margariini ja nypi sekaan. Lisää vesi ja
sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja
reunoille. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada taikinan päälle vuokaan. Paista piirakkaa noin 30 min 200 asteessa.
Kommentit
Lähetä kommentti