Raikas rapu-mangosalaatti

 

300 g kypsiä jättikatkarapuja
1 kypsä mango
80 g kirsikkatomaatteja
1 avokado
1 kevätsipuli varsineen
½ pss versoseosta

Sulata ravut jääkaapissa ja paista kevyesti pannulla pintaan väriä. Puolita mango, leikkaa kuoret pois ja viipaloi. Huuhtele ja puolita tomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja ota hedelmäliha irti. Paloittele. Viipaloi kevätsipuli. Huuhtele versoseos kulhoon ja kokoa kaikki raaka-aineet päälle.
Ripottele lopuksi salaatinkastike salaatille ja tarjoile.


Kastike:
1/4 dl  rypsiöljyä
1/2 limen mehu
1 tl juoksevaa hunajaa
1 valkosipulinkynsi
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
 
Purista limen mehu. Kuori ja purista valkosipuli. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.

Kommentit