lauantai 18. maaliskuuta 2017

Limepiiras


135 g kaurakeksejä
60 g voita

Täyte:
1 dl kuohukermaa
2 dl rahkaa
1/4 dl sokeria
1 tl perunajauhoja
1 tl limen kuorta raastettuna
1 rkl limen mehua

Murskaa keksit ja lisää voisula. Taputtele keksimuruseos irtopohjavuoan (Ø 18 cm) pohjalle ja reunoille.
Esipaista pohjaa 175 asteessa n. 5 min.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon perunajauho, rahka ja sokeri. Pese lime hyvin ja raasta kuorta. Purista limen mehu. Lisää massaan kuori ja mehu. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle. Paista 175 asteessa 20-25 min.

Ripottele pinnalle raastettua limen kuorta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti