sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kahden sortin pikkuleivät


100 g nestemäistä margariinia
4 dl Urtekram Gluteeniton kaurahiutale
1 dl sokeria
3 rkl kermaa
2 rkl muscovadosiirappia
1 1/2 dl Urtekram Tumma leivontamix

Maku 1:
10 tippaa sitruuna-aromia
35 g gluteenitonta lakritsia

Maku 2:
50 g valkosuklaata
½ dl puolukoita

Sekoita margariinin joukkoon muut ainekset. Jaa taikina kahtia ja lisää toiseen puolikkaaseen pieniksi pilkotut lakritsit ja sitruuna-aromi ja toiseen puolikkaaseen rouhittu valkosuklaa ja puolukat. Sekoita ainekset. Muotoile taikinoista keksejä (n. 12 kpl molemmista taikinoista) leivinpaperille ja paista keksejä 175 asteessa uunissa noin 10 minuuttia.

Puolukka-valkosuklaakeksit:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti