maanantai 1. elokuuta 2016

Espanjalaista hotelliruokatarjontaa

Kävimme tänä kesänä Saloussa Espanjassa. Ruokailu hotellissa kuului matkapakettiimme, joten paikallisiin ravintoloihin emme päässeet tutustumaan. Aikaakaan muun ruokatarjonnan katsastamiseen ei olisi ollut, sillä lapsen peliaikataulut olivat tiukkoja.

Ennen matkaa ajattelin saavani herkullista, tuoretta ruokaa, jossa paikallisuus ja perinteisyys näkyisi. Paikallisissa ruokakaupoissakin katsellessani ruokatiskejä nämä ajatukset vahvistuivat. Tässä mm. paikallisen ruokakaupan kalatiski:





Hotellin ravintolan tarjonta ei kuitenkaan vastannut näitä ajatuksia. Ruoka oli raskasta eikä yleensä tuoreista raaka-aineista valmistettua. Lisäksi ruoka oli lähes samaa koko viikon (muutaman päivän olisi jaksanut samoja rasvaisia ruokia, mutta ei viikkoa).


 Aamupaloja:


Lounaita:



Jälkiruuat nostivat pisteitä:

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti