sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Mausteiset aiolijättikatkaravut


1 rkl tuoretta tilliä
1 rkl tuoretta persiljaa
1 rkl tuoretta ruohosipulia
2 kpl valkosipulin kynttä
2 tl oliiviöljyä
100 g jättikatkaravun pyrstöjä suolaliemessä
2 tl sitruunan mehua
1 rkl majoneesia

Tilli, persilja ja ruohosipuli silputaan. Kuori valkosipulin kynnet ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Lisää yrtit, valkosipuli, öljy sekä sitruunan mehu jättikatkarapujen joukkoon. Anna marinoitua muutama tunti jääkaapissa. Lisää ennen tarjoilua majoneesi ja sekoita hyvin.

Sopii tarjoiltavaksi mm. tonnikalan kera.

Tämä ja muita herkullisia katkarapureseptejä löytyy myös täältä.

2 kommenttia: