sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Dubujeon eli korealainen tofupihvi



200 g kylmäsavustettua tofua
1 kananmuna
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 paprika
10 cm purjoa
2 valkosipulin kynttä
ripaus suolaa

Valmistusohje:

Muserra valutettu tofu pieneksi muruksi haarukalla. Sekoita joukkoon kananmuna sekä vehnäjauhot. Hienonna paprika, purjo ja valkosipulin kynnet pieneksi. Lisää kasvikset tofu-munaseoksen joukkoon, lisää ripaus suolaa ja sekoita massa tasaiseksi. Kuumenna reipas loraus ruokaöljyä paistinpannulla. Öljyn ollessa kuumaa pienennä lämpöä hieman miedommalle, jottei tofupihvien pinta pala. Muotoile tofumassasta pieniä lättysiä pannulle. Kun pinta on ruskistunut ja pihvin koostumus hyytynyt hieman, käännä pihvit varovasti lastan avulla. Paista molemmilta puolilta muutaman minuutin ajan. Tarjoile pihvit lämpimänä soijakastikkeen kera.


Tämä ja muita korealaisia reseptejä löytyy myös täältä.

2 kommenttia: