lauantai 30. toukokuuta 2015

Pizzaa grillissä osa 2: jälkiruokameininkiä

Sopiiko pizza jälkiruuaksi? Tämän päiväisen kokeilun jälkeen vastaan, että todellakin sopii :)

Tuunailin hieman Dr. Oetkerin Casa di Mama Quattro Formaggi -pizzaa ja tässä herkulliset tulokset:

Alkutilanne: pizza


ja pizzan päälle:
1 tuore persikka
20 g pakastevadelmia
40 g purkkiananasta
 



Sitten pizza grilliin ja ...



...14 minuutin kuluttua on valmista.
 


Marjat ja hedelmät sopivat tähän pizzaan täydellisesti.

Pizzanpaisto-ohjeissa pyydetään jauhottamaan grillin paistoalusta hyvin. Aiemmalla kerralla laitoin runsaasti jauhoja ja pizzan pohjasta sai paiston jälkeen koputella jauhoja pois. Nyt en laittanut jauhoja kovinkaan paljon eikä pizza kuitenkaan tarttunut kiinni paistokiveen. Pizzaa oli myös kivempi syödä, kun pohjassa ei ollut ylimäärää jauhoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti