sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Omatekoiset joulutortut


Taikinan ohje:

   250g voita
250g vehnäjauhoja
  1tl leivinjauhetta
    1 dl vettä

Sekoita voi, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kylmä vesi. Kauli ja käännä taikinaa muutaman kerran. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. Kauli ja käännä taas taikinaa joitakin kertoja.




2 kommenttia:

  1. Onpas sulla mukava blogi. Nyt kävin eka kerran ja tutustuin kunnolla. Blogit ovat kivoja tapoja tutustua ihmisiä kiinnostaviin asioihin. Minua tietenkin kiinnostaa ruoka/leivontablogit ylitse muiden.
    Tavaraan täällä ja ideakeittiössä. Terv. Riitta-Ahkku

    VastaaPoista