sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kaalikääryleet

Olen aiemmin tehnyt kaalikääryleet siten, että olen kiehuttanut koko keräkaalta ja siten irroittanut lehdet. Nyt päätin kokeilla irrotella lehdet suoraan kerästä ilman kypsennystä ja sitten vasta kypsentää irtonaiset lehdet. Homma onnistui näinkin. Ja mielestäni vielä helpommin kuin aiemmin opitulla tavalla.


 Täyte:
yrttimaustettua, keitettyä riisiä
ruohosipulituorejuustoa
jauhelihaa

Kääryleiden päälle:
siirappia
voita
lehtien keitinlientä

2 kommenttia:

  1. Kaalikääryleet ovat yksi lemppareistani, niin ihania,mutta suurilöisiä. Äitini teki niitä usein ja miekin nyt mummoiässä olen yrittänyt olla yhtä reipas. Nykyisin laitan tummaa riisiä tai rikottuja ohraryynejä.ovst maukkaampaa kuin valkoinen riisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse teen yleensä kerralla ison määrän, josta sitten riittää pakastimeenkin :)

      Poista