Ainekset:
1 prk Coppolan
Polpa-tomaattimurskaa
1 prk Coppolan
Pomodorini-kirsikkatomaatteja
3 dl tuoretta persiljaa
4 valkosipulin kynttä
200 g fetaa
1 dl kalamata-oliiveja
200 g jättikatkaravun
pyrstöjä
½ tl chilihiutaleita
½ tl suolaa
Sekoita kulhossa
tomaattimurska, kirsikkatomaatit, 2 dl tuoretta persiljaa silputtuna sekä
kuoritut ja puristetut valkosipulin kynnet. Mausta seos chilihiutaleilla ja
suolalla. Kaada tomaattiseos uunivuokaan. Lisää vuokaan ja painele
tomaattiseokseen feta kuutioituna, oliivit sekä jäiset jättikatkaravun pyrstöt.
Kypsennä kastiketta uunissa 200°C:ssa
40-45 minuuttia. Kastikkeen päälle ripotellaan loput tuoreesta persiljasta ja
tarjoillaan pastan kera.
Kommentit
Lähetä kommentti