Välimerellinen pastakastike uunissa

 
Ainekset:
1 prk Coppolan Polpa-tomaattimurskaa
1 prk Coppolan Pomodorini-kirsikkatomaatteja
3 dl tuoretta persiljaa
4 valkosipulin kynttä
200 g fetaa
1 dl kalamata-oliiveja
200 g jättikatkaravun pyrstöjä
½ tl chilihiutaleita
½ tl suolaa

Sekoita kulhossa tomaattimurska, kirsikkatomaatit, 2 dl tuoretta persiljaa silputtuna sekä kuoritut ja puristetut valkosipulin kynnet. Mausta seos chilihiutaleilla ja suolalla. Kaada tomaattiseos uunivuokaan. Lisää vuokaan ja painele tomaattiseokseen feta kuutioituna, oliivit sekä jäiset jättikatkaravun pyrstöt. Kypsennä kastiketta uunissa 200°C:ssa 40-45 minuuttia. Kastikkeen päälle ripotellaan loput tuoreesta persiljasta ja tarjoillaan pastan kera. 



Kommentit