Porkkanafritterit


Ohje k-ruoka.fi -sivustolta

Ainekset (4 annosta)

4-5 porkkanaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk fetajuustokuutiota
2 kananmunaa
3/4dl vehnäjauhoja
1/2 ruukkubasilikaa hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Pese, kuori ja raasta porkkanat. Purista porkkanoista enin vesi pois. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Murenna kasvisten joukkoon valutetut fetajuustokuutiot. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää ne kulhoon yhdessä jauhojen, basilikan ja mausteiden kanssa. Sekoita hyvin.
Mittaa pannulle n. 1/2 dl öljyä ja kuumenna keskilämmöllä. Nosta taikinaa kahden lusikan avulla pannulle keoiksi, tasoita pinta.Paista fritterit erissä molemmin puolin 3-4 minuuttia. Lisää öljyä paistokertojen välissä. Nosta fritterit talouspaperin päälle hetkeksi.

Kommentit