Ainekset
125 g puikulaperunoita
1 1/4 dl kuohukermaa
½ dl gluteenittomia jauhoja
½ dl tattarijauhoja
½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 kananmuna
Lohimousse:
150 g kylmäsavulohta
½ punasipuli
75 g ranskankermaa
1 dl kuohukermaa
1/4 dl hienonnettua tilliä
Kuori ja keitä perunoita 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
Valmista lohimousse. Silppua lohi ja sipuli. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, lohi, sipuli ja tilli.
Jäähdytä ja raasta perunat. Sekoita joukkoon kerma, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja muna. Paista seoksesta voissa blinipannulla paksuhkoja blinejä. Tarjoa lisäksi lohimoussea.
125 g puikulaperunoita
1 1/4 dl kuohukermaa
½ dl gluteenittomia jauhoja
½ dl tattarijauhoja
½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 kananmuna
Lohimousse:
150 g kylmäsavulohta
½ punasipuli
75 g ranskankermaa
1 dl kuohukermaa
1/4 dl hienonnettua tilliä
Kuori ja keitä perunoita 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
Valmista lohimousse. Silppua lohi ja sipuli. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, lohi, sipuli ja tilli.
Jäähdytä ja raasta perunat. Sekoita joukkoon kerma, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja muna. Paista seoksesta voissa blinipannulla paksuhkoja blinejä. Tarjoa lisäksi lohimoussea.
Näyttää niin herkulliselta!
VastaaPoistaHyviä ovat :) Pitäs tehdä useemminki
Poista