Kalapuoli
Täyte 1:
1 prk Calvo-tonnikalaa kasviöljyssä
50 g ruohosipulituorejuustoa
20 g ranskankermaa
1/4 dl kuohukermaa vatkattuna
1/4 paprika
1 rkl tuoretta ruohosipulia
Täyte 2:
70 g savulohta
50 g maustamatonta tuorejuustoa
20 g ranskankermaa
1/4 dl kuohukermaa vatkattuna
½ maustekurkku
1 rkl tuoretta tilliä
Koristeeksi:
kylmäsavulohta
herneenpalkoja
kirjolohen mätiä
katkarapuja
vihreitä parsoja
Lihapuoli
Täyte 1:
1/4 paprika
1 rkl ruohosipulia
20 g ranskankermaa
50 g tuorejuustoa
1/4 dl kuohukermaa vatkattuna
60 g maksamakkaraa
Täyte 2:
1/4 maustekurkkua
20 g ranskankermaa
50 g tuorejuustoa
1/4 dl kuohukermaa vatkattuna
70 g saunapalvikinkkua
Koristeeksi:
retiisejä
tomaatteja
herneenpalkoja
saunapalvikinkkua
vihreitä parsoja
Kuorrute:
100 g tuorejuustoa
50 g ranskankermaa
1 dl kuohukermaa vatkattuna
Herkulliset voileipäkakut!
VastaaPoistaTai siis yksi kakku, kaksi puolta ;)
Poista