Muffinit:
110 g sokeria
60 g voita
2 kananmunaa
150 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl ruokosokerisiirappia
30 g kaakaomassaa
1 tl vettä
60 g säilöttyjä kirskoita
30 g Chocolate Chips (dark)
Kuorrutus:
75 g sokeria
110 g tuorejuustoa
75 g voita
1½ rkl ruokosokerisiirappia
punaista väripastaa
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa hyvin joukkoon. Pehmennä mikrossa kaakaomassa, johon on lisätty vesi. Lisää taikinan sekaan kuivat aineet, siirappi ja pehmeä kaakaomassa ja vatkaa kevyesti. Lisää lopuksi hienonnetut kirsikat ja suklaahiput ja sekoita kevyesti. Paista muffineita 175 asteessa noin 20 minuuttia ja jäähdytä ne ritilällä.
Kuorrutus:
Vatkaa aineksia keskenään, kunnes massa on samettisen pehmeää.
Koristele jäähtyneet muffinit kuorrutuksella sekä esim. valkoisella minttusuklaakarkilla.
Kommentit
Lähetä kommentti