Ainekset:
paketti filotaikinaa
rypsiöljyä
paketti fetajuustoa
pussi pakastepinaattia
mustapippuria
Pinaatti sulatetaan pannussa, jossa tilkka öljyä. Feta murustellaan joukkoon ja maustetaan pippurilla. Puolet filotaikinalevyistä tulee pohjaksi (jokaisen levyn väliin sivellään öljyä), täyte levitetään pohjalevyjen päälle ja lopuksi kansilevyt päälle (jokaisen levyn väliin sivellään öljyä).
Paistetaan 200 asteessa, kunnes piiras on kullanruskea.
Pinaatin ja fetan liitto on täydellinen. Olen aiemmin tehnyt tätä rahkataikinaan, mutta tuo filotaikina kiinnostaa. Ikinä en ole siitä tehnyt, syönyt kylläkin. Nams. :)
VastaaPoistaFilotaikinoissakin on makueroja. Nyt satuin ostamaan Ruotsista ns. tuoretaikinan ja se oli paljon maukkaampaa kuin pakastetaikina.
PoistaPinaatin ja fetan liitto on täydellinen. Olen aiemmin tehnyt tätä rahkataikinaan, mutta tuo filotaikina kiinnostaa. Ikinä en ole siitä tehnyt, syönyt kylläkin. Nams. :)
VastaaPoista