Tämä herkku on helppo valmistaa ja aah :) niin hyvää.
300 g täysjyväruisleipää
75-100 g voita
Täyte:
400 g tuorejuustoa
2 dl crème fraichea
250 g kylmäsavulohta
75-100 g voita
Täyte:
400 g tuorejuustoa
2 dl crème fraichea
250 g kylmäsavulohta
1/2 dl hienonnettua tilliä
suolaa
pippuria
Koristelu:
suolaa
pippuria
Koristelu:
katkarapuja
keitettyä kananmunaa
limeä
tilliä
Hienonna leipä blenderissä ja lisää sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan, joka on vuorattu. Laita hetkeksi kylmään.
Sekoita tuorejuusto ja creme fraiche. Hienonna kylmäsavulohi ja sekoita se ja hienonnettu tilli tuorejuustoseokseen. Mausta. Laita täyte vuokaan leipäpohjan päälle ja suojaa muovilla. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.
Poista vuoka ja koristele.
Sekoita tuorejuusto ja creme fraiche. Hienonna kylmäsavulohi ja sekoita se ja hienonnettu tilli tuorejuustoseokseen. Mausta. Laita täyte vuokaan leipäpohjan päälle ja suojaa muovilla. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.
Poista vuoka ja koristele.
Täytyy kyllä sanoa, että näyttää järisyttävän hyvältä ja kun tuo ukkokin rakastaa kaikkia kalaruokia, niin tämä lähtee tekoon. :)
VastaaPoistaKauniita unia. <3
Tämä on semmonen "varma nakki" eli ei voi epäonnistua :) Tuossa kuvan kakussa on hieman vähemmän täytettä kuin reseptissä, koska ainekset oli vähissä.
PoistaMun mielestä nää tuorejuustoiset hyydyke voikkarit on paljon parempia kuin tavalliset voikkarit. Tätä pitää kyllä testata!! ☺
VastaaPoista:)
Poista