Sain kotiini maistettavaksi GAEA-uutuusoliiveja/öljyä: kivettömiä
Kalamata -oliiveja, kivettömiä oliiveja lajitelma, joissa marinadina
basilika ja sitruuna sekä oliiviöljyä. Tuotteet olivat huippuja, sillä
oliivit eivät kelluneet liemessä ja siten olivat rakenteeltaan napakan
hyviä. Ja entäpä sitten maku. "Nam" kuvaa parhaiten makua.
Entäpä sitten oliivien pakkaus? Pakkaus oli helppo avata ja sulkea ja lopuksi helppo hävittää. Sen pystyi näppärästi rullaamaan pieneen tilaan tyhjennyksen jälkeen, joten se ei vienyt isoa tilaa roskiksessa.
Meidän perhe on oliivien ystävä ja niitä laitetaan sekä ruokaan että napostellaan sellaisenaan. Tällä kertaa "kotiraadimme" testaili oliiveja yhdistettynä muihin makuihin. Yksi makuyhdistelmä oli ylitse muiden. Kalamata-oliivit toimivat täydellisesti hillotun punasipulin kera. Suolainen kohtasi makean :)
Kokeilin oliiveja myös lasagneen (pekoni-oliivilasagne) ja sinnekin ne sopivat erinomaisesti. Mutta siitä joskus toiste :)
Ruoka.fi sivustolla on meneillään kisa, jossa pääsee äänestämään parasta makuparia oliiveille. Siellä tuo minunkin makuparini kilpailee. Kun äänestät, voit saada itsellesikin Välimeren herkkuja.
Kommentit
Lähetä kommentti