65 g tummaa suklaata
1 Dubbel Nougat -patukka (50g)
100 g voita
2 kananmunaa
100 g voita
2 kananmunaa
½ dl Dansukker Muscovadosiirappia
½ dl manteleita jauhettuna
Sulata suklaa ja voi matalalla teholla mikrossa. Lisää joukkoon Dubbel Nougat pieninä paloina ja sekoita niin kauan, että se on sulanut joukkoon. Vatkaa huoneenlämpöiset munat vaahdoksi. Lisää muscovadosiirappi jatkaen vaahdotusta. Sekoita ensin suklaa-voiseos ja sitten jauhetut mantelit varovasti vaahtoon. Kaada taikina piirasvuokaan, jonka halkaisija on 18 cm (itse käytin kartonkista piirasvuokaa, jota ei tarvitse voidella). Kypsennä kakkua 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 15 minuuttia. Anna mutakakun jäähtyä hetki ja tarjoile.
½ dl manteleita jauhettuna
Sulata suklaa ja voi matalalla teholla mikrossa. Lisää joukkoon Dubbel Nougat pieninä paloina ja sekoita niin kauan, että se on sulanut joukkoon. Vatkaa huoneenlämpöiset munat vaahdoksi. Lisää muscovadosiirappi jatkaen vaahdotusta. Sekoita ensin suklaa-voiseos ja sitten jauhetut mantelit varovasti vaahtoon. Kaada taikina piirasvuokaan, jonka halkaisija on 18 cm (itse käytin kartonkista piirasvuokaa, jota ei tarvitse voidella). Kypsennä kakkua 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 15 minuuttia. Anna mutakakun jäähtyä hetki ja tarjoile.
Kommentit
Lähetä kommentti