100 g tummaa suklaata
100 g voita
½ tl appelsiiniaromia
2 kpl munaa
¾ dl Dansukker Muscovadosiirappia
1 ¼ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (Ø 16-18 cm)
reunat ja pohjan kokoinen ympyrä. Voitele paperia hieman öljyllä. Sulata suklaa
ja voi mikroaaltouunissa. Anna jäähtyä ja lisää aromi. Vatkaa huoneenlämpöiset
munat ja muscovadosiirappi vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos varovasti vaahtoon.
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe ja siivilöi taikinaan. Sekoita varovasti
tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä kakkua 200-asteisen uunin alimmalla
tasolla 15-20 minuuttia. Anna mutakakun jäähtyä hetki vuoassaan ja siirrä
leivinpaperin avulla tarjoilulautaselle.
Osallistuin Ihan itse tehty -sivujen muscovadosiirappituotetestiin ja tällainen resepti syntyi :D
Kommentit
Lähetä kommentti