1½ dl vehnäjauhoja
1½ dl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
150 g voita, huoneenlämpöistä
2 dl sokeria
3 kananmunaa
130 g luonnonjogurttia
100 g tummaa suklaata
1½ dl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
150 g voita, huoneenlämpöistä
2 dl sokeria
3 kananmunaa
130 g luonnonjogurttia
100 g tummaa suklaata
Lämmitä
uuni 175 asteeseen. Voitele ja mantelijauhota 17 cm irtopohjavuoka. Rouhi
suklaa karkeasti. Sekoita jauhot,
kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään. Vaahdota pehmeä voi
ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen. Lisää kuivat ainekset siivilän
läpi vuorotellen jogurtin kanssa taikinaan ja sekoita lastalla tasaiseksi.
Lisää lopuksi suklaarouhe ja sekoita nopeasti. Kaada taikina vuokaan. Paista
kakkua uunin keskiosassa n. 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna kakun jäähtyä.
Kommentit
Lähetä kommentti