10 leivonnaista
Marengit (20 kpl):
4 munanvalkuaista
2,5 dl sokeria
4 tippaa etikkaa
½ limen raastettu kuori
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vatkaa hyvin. Tipauta etikka ja raaste joukkoon ja sekoita. Pursota marenkiseos pyöreiksi kiekoiksi (20 kpl) leivinpaperille uunipellille ja paista 150 asteessa noin 20 minuuttia.
Täyte:
1 prk Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime HYLA
1½ dl kuohukermaa
Vaahdota kerma ja sekoita rahka joukkoon. Laita täytettä aina kahden marenkikiekon väliin.
Päälle:
1½ dl kuohukermaa
50 g valkosuklaata
2½ dl mustikoita
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon raastettu valkosuklaa. Pursota seos leivonnaisten päälle ja koristele lopuksi mustikoilla.
4 munanvalkuaista
2,5 dl sokeria
4 tippaa etikkaa
½ limen raastettu kuori
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vatkaa hyvin. Tipauta etikka ja raaste joukkoon ja sekoita. Pursota marenkiseos pyöreiksi kiekoiksi (20 kpl) leivinpaperille uunipellille ja paista 150 asteessa noin 20 minuuttia.
Täyte:
1 prk Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime HYLA
1½ dl kuohukermaa
Vaahdota kerma ja sekoita rahka joukkoon. Laita täytettä aina kahden marenkikiekon väliin.
Päälle:
1½ dl kuohukermaa
50 g valkosuklaata
2½ dl mustikoita
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon raastettu valkosuklaa. Pursota seos leivonnaisten päälle ja koristele lopuksi mustikoilla.
Voi, nam.. näitä minun pitää kokeilla. Kiitti ohjeesta:)
VastaaPoista:)
PoistaTodella kaunis ja varmasti maistuva jälkkäri :)
VastaaPoista