Päätin laittaa kotiraadille hillotestin käyntiin: kumpi on parempi, kotimainen Lapin Mustikkahillo vai ranskalainen St. Dalfour: Rhapsodie de fruit Ananas & Mangues? Mutta ensin niihin amerikkalaisiin pannukakkuihin:
5 dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
3 rkl sokeria
½ tl suolaa
2 kananmunaa
3½-4 dl maitoa
2 rkl sulaa voita
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispaa munat ja 3½ dl maitoa. Lisää kuivat aineet joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää rasva. Jos taikina on liian paksua kaadettavaksi, lisää hieman maitoa. Paista.
Ja sitten hilloihin:
Lapin Sara Oy / Ylläksen Pihvikeisari
Ranskalainen ananas-mangohillo
St. Dalfour
Ja testin tulos: kotimainen hillo hakkasi ranskalaisen 3 - 0 :D
Kommentit
Lähetä kommentti