Täyte:
150 g porsaan kylkisiivuja
1 sipuli
100 g sieniä (itse käytin tavallisia ja ruskeita herkkusieniä sekä siitakesieniä)
Maustevoi:
voita
suolaa, rosmariinia, valkosipulirouhetta, ruohosipulia, persiljaa ja meiramia
150 g porsaan kylkisiivuja
1 sipuli
100 g sieniä (itse käytin tavallisia ja ruskeita herkkusieniä sekä siitakesieniä)
Maustevoi:
voita
suolaa, rosmariinia, valkosipulirouhetta, ruohosipulia, persiljaa ja meiramia
Täytteen ainekset pilkotaan (isoja paloja) ja paistetaan.
Maustevoin ainekset sekoitetaan keskenään ja voita työnnetään broilerin nahan alle joka puolella. Voita kannattaa jättää hieman myös nahan päälle sivelyyn.
Valmis täyte laitetaan broilerin sisälle ja broileri suljetaan hammastikuin.
Paistetaan aina välillä valellen 150 asteessa 1½-2 tuntia.
Kuva sisältä
Kommentit
Lähetä kommentti