sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tonnikala-lohivoileipäkakku






Tarvikkeet:
tummaa vuokaleipää
vaaleaa vuokaleipää

Täyte 1:
2 prk Calvo-tonnikalaa kasviöljyssä
100 g ruohosipulituorejuustoa
50 g ranskankermaa
½ dl kuohukermaa
½ paprika
2 rkl tuoretta ruohosipulia

Täyte 2:
100 g savulohta
100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g ranskankermaa
½ dl kuohukermaa
1 maustekurkku
2 rkl tuoretta tilliä

Kuorrute:
100 g ruohosipulituorejuustoa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g ranskankermaa
½ dl kuohukermaa

Koristeet:
8 parsaa
5 herneenpalkoa
2 siivua kylmäsavulohta
10 pakastekatkarapua
2 rkl kirjolohen mätiä



2 kommenttia:

  1. Oi, tässäpä on mahtava idea! Nautittavan houkutteleva! Soveltuisi lahjaksi.
    Jos saan onnistumaan .....taidan yllättää Vävypoikani syötävällä lahjalla!

    n-h
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista