keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Gluteenittomat riisipiirakat parilla eri täytteellä


Gluteenittomat riisipiirakat tonnikalatahnalla


Ainekset:
1 pss gluteenittomia Moilas-riisipiirakoita
2 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
30 g maustekurkkua
50 g vähäsuolaista tonnikalaa oliiviöljyssä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl tuoretta ruohosipulia

Piirakat valmistetaan pussin ohjeiden mukaan. Kananmunat keitetään koviksi. Kuohukerma vatkataan vaahdoksi ja sekaan lisätään pieniksi kuutioitu maustekurkku, tonnikala, tuorejuusto ja silputtu ruohosipuli. Ainekset sekoitetaan varovasti keskenään. Tahnan annetaan maustua pari tuntia kylmässä.

Kokoaminen: keitetyt kananmunat kuoritaan ja siivutetaan. Siivut asetellaan piirakoiden päälle. Lopuksi päälle pursotetaan tonnikalatahna.


Makeat mandariiniset gluteenittomat riisipiirakat 


Ainekset:
1 pss gluteenittomia Moilas-riisipiirakoita
5 mandariinia
1 rkl hunajaa
1 rkl vaaleaa siirappia

Piirakat valmistetaan pussin ohjeiden mukaan. Kaksi mandariinia kuoritaan ja lohkotaan. Lohkoista poistetaan ”kuoret”. Kolme mandariinia puristetaan mehuksi kattilaan. Joukkoon lisätään hunaja ja siirappi. Seosta kiehutellaan, kunnes se on siirappimaista. Lohkoja käytetään seoksessa ja nostetaan ne piirakoiden päälle. Lopuksi seos kaadetaan lohkojen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti