lauantai 3. lokakuuta 2015

Riisisämpylä


1 tl suolaa
1 tl sokeria
6 g kuivahiivaa
2 dl vehnäjauhoja
1½ dl riisijauhoja
2 rkl seesamiöljyä
1½ dl lämmintä vettä

Sekoita suola, sokeri ja kuivahiiva jauhojen joukkoon. Lisää öljy ja lämmin vesi. Vaivaa taikina kimmoisaksi, noin 10 minuuttia. Anna kohota lämpimässä puoli tuntia. Muotoile taikinasta pieniä sämpylöitä. Anna kohota kaksinkertaisiksi. Höyrytä 15 minuuttia uunissa 100 asteessa tai höyrykeittimessä.

Resepti Ideakeittiön sivuilta :)

1 kommentti:

  1. Nam ja enpä ole riisijauhoa käyttänytkään ikinä sämpylöihin. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista