torstai 23. heinäkuuta 2015

Kalkkunapiirakka (maidoton, gluteeniton)



Pohja:
3 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1½ dl perunahiutaleita
½ tl suolaa
150 g maidotonta margariinia
3 rkl vettä

Sekoita jauhot, perunahiutaleet ja suola kulhossa. Paloittele joukkoon margariini ja nypi sekaan. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. 

Täyte:
kalkkunaleikettä
parsakaalta
kananmunaa
soijakermaa
pippurisekoitusta

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada taikinan päälle vuokaan. Paista piirakkaa noin 30 min 200 asteessa.

Ohjeita leivontaan löytyy myös täältä.

2 kommenttia:

  1. Mahtava resepti, kiitos tästä. Mietin mitä laittaisin jos saan ystävän jolla keliakia kylään. Tässä olisi yksi herkullinen vaihtehto. :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista