tiistai 26. toukokuuta 2015

Pizzaa grillissä osa 1 (kokeilua ja tuunausta)

Pääsin mukaan Dr. Oetkerin pizzangrillaajien testiryhmään. Ensimmäisenä päätin kokeilla Ristorante Quattro Stagionia. Tuotetestaukseen suositeltiin kokeiltavaksi Casa di Mama- ja Tradizionale-pizzoja, mutta ajattelin olla rohkea ja kokeilla, onnistuisiko Ristorante-pizzatkin.

Aluksi kuumensin grillin, jossa oli pizzakivi ritilän päällä. Jauhotin "pizzalapion", jonka avulla siirsin pizzan kiven päälle. 
Sitten odottelua 12 minuuttia...


ja valmista tuli. Pizza pysyi hyvin irtonaisena eikä tarttunut yhtään kiveen.Pizza oli rakenteeltaan ihanan rapea, mutta kuitenkin mehukas. Uunissa valmistettaessa pizza usein kuivuu reunaosista, mutta nyt rakenne oli täydellinen. Lisäksi grilli antoi pizzalle hyvän makuvivahteen.

Toisena pizzana testiin pääsi Casa di Mama Pepperoni-Salame. Grillauksen lisäksi pizza pääsi myös pieneen tuunaukseen.Grilliin laitettaessa pizza oli suht litteä, mutta grillauksen edetessä se kohosi herkullisesti. En malttanut olla kurkistamatta välillä grilliin :)
Sitten pientä tuunailua: tomaattia, kapriksia ja hunajaa paistetun pizzan päälle.Makuyhdistelmä oli herkullinen. Hunaja korosti hyvin pizzan tulisuutta sekä grillaamisen makua. Rapea pohja ja mehevyys takasivat herkutteluhetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti