Mehevän herkullinen omenakakku

Halusin kokeilla jotain uutta tapaa omenapiirakalle ja tässä olisi tulos:

 Pannulle margariinia, fariinisokeria, muscovadoa, kanelia ja vaahteransiirappia sekä omenalohkoja. Omenat kypsennetään

 Omenalohkot irtopohjavuokaan. Laitoin leivinpaperia pohjalle.

 Lohkojen päälle taikina:
2 munaa
1½ dl sokeria
100 g margariinia
½ dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Ja uuniin noin 200 asteeseen. Laitoin vuoan alle pellin, joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi vuoan vuotamisen takia.

Ja valmis kakku kumotaan ja nautitaan esim. vaniljakastikkeen kera. NAM!


Kommentit

  1. Oi, nam.. ihanan herkullinen:)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

    Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon. Sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    Konsepti on jo olemassa Skandinaviassa ja muissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita!

    Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

    Ystävällisin terveisin,

    Ann-Sofi
    http://www.etsiresepti.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti