Sipsikana :)


4 broilerin maustamatonta rintafileetä
½ tl suolaa
1½ dl maidotonta turkkilaistyyppistä "jogurttia"
½ dl ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl paahdettua salottisipulirouhetta
4 dl gluteenitonta korppujauhoa

Uppopaistaminen
rypsiöljyä

Kuivaa broilerinfileet talouspaperilla. Leikkaa fileet pitkittäin 3 palaan. Mausta suolalla.
Sekoita jogurtti, ruohosipulit ja 1 rkl sipulirouhetta kulhossa. Lisää broilerit ja sekoita niin, että ne peittyvät kauttaaltaan kastikkeeseen. Peitä kulho kelmulla ja pane jääkaappiin maustumaan vähintään neljäksi tunniksi.

Sekoita korppujauhot ja ruokalusikallinen sipulirouhetta kulhossa. Ota broileripalat marinadista ja kierittele ne jauhoseoksessa.
Kuumenna öljy padassa. Paista broileripaloja, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. 

Kommentit