Marinoitu vihreä parsa:
nippua vihreää parsaa
Marinadi:
1 rkl sitruunanmehua
1/4 dl oliiviöljyä
½ rkl omenaviinietikkaa
ripaus suolaa myllystä
1 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
Ainekset:
200 g mansikoita
annos marinoitua vihreää parsaa
½ ruukkua villirucolaa
½ pss versoseosta
1 pkt halloumia viipaloituna
2 rkl pinjansiemeniä
Valmista marinoitua parsaa salaattia varten.
Paista halloumiviipaleet molemmilta puolilta rapeiksi pannulla. Asettele villirucolat versot tarjoiluvadille. Puolita mansikat ja lisää salaattiin. Lisää salaattiin halloumi ja marinoitu parsa. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä ja lisää salaattiin.
Viimeistele parsa-mansikkasalaatti parsojen marinointiliemellä.
Kommentit
Lähetä kommentti