Munakasrulla savukalatäytteellä

 

1 pss babypinaattia
4 munaa
3 dl mantelimaitoa
3/4 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
3 rkl rypsiöljyä

Täyte:
300 g savulohta
100 g maidotonta "tuorejuustoa"
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl sitruunamehua

Kypsennä pinaatti pannulla ja anna jäähtyä. Vatkaa kulhossa pinaatin joukkoon munat. Lisää mantelimaito, jauhot ja öljy. Sekoita hyvin. Kaada munakasseos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Nosta pelti varovasti uuniin läikyttämättä seosta.Paista rullaa 200 asteessa noin 20–30 minuuttia. Jäähdytä rulla.

Riko savulohen rakenne haarukalla hienoksi. Sekoita joukkoon "tuorejuusto", hienonnettu ruohosipuli ja sitruunamehu. Levitä täyte munakkaan päälle ja rullaa munakas kääretortun tapaan. Jätä saumapuoli alaspäin. Nosta rulla jääkaappiin vetäytymään tunniksi.


Tarjoa esim. avokadon kanssa

Kommentit