100 g porsaankylkeä
100 g siitakesieniä
pieni paksoi
1 valkosipulinkynsi
7 dl kanalientä
3 rkl misotahnaa
2 rkl soijakastiketta
1 rkl miriniä
sekä riisinuudeleita
Viipaloi porsaan kylkipala. Kuumenna kattilassa kanaliemi kiehuvaksi ja lisää liha. Kypsennä 50 minuuttia. Viipaloi isoimmat siitakesienet ja halkaise pienemmät. Hienonna paksoi ja kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää liemeen miso, soija, sienet, paksoi ja valkosipuli. Anna kiehua 3-4 minuuttia.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Jaa nuudelit annoskulhoihin (4 annosta) ja kauho lientä ja kasviksia päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti