Annos kahdelle
Parmesaanipolenta
0,75 dl polentaa eli maissiryynejä
4 dl vettä
0,5 dl kuohukermaa
1,5 dl parmesaanijuustoraastetta
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Mittaa polenta joukkoon samalla vispilällä koko ajan sekoittaen. Anna polentan kypsyä miedolla lämmöllä noin 4 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää kerma ja jatka kypsentämistä miedolla lämmöllä noin 6 minuuttia. Lisää lopuksi parmesaani. Rakenne saa olla valuvaa, löysähköä puuroa.
Kermaiset yrttiravut
100 g isoja katkarapuja
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1,5 dl hienonnettua tuoretta persiljaa
ripaus suolaa ja peperoncino-chilihiutaleita
0,5 dl kuohukermaa
Lämmitä pannulla öljy ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi ja persilja. Lisää valutetut katkaravut ja mausta. Lisää lopuksi kerma ja kiehauta.
Kommentit
Lähetä kommentti