100 g nestemäistä margariinia
4 dl Urtekram Gluteeniton kaurahiutale
1 dl sokeria
3 rkl kermaa
2 rkl muscovadosiirappia
1 1/2 dl Urtekram Tumma leivontamix
Maku 1:
10 tippaa sitruuna-aromia
35 g gluteenitonta lakritsia
Maku 2:
50 g valkosuklaata
½ dl puolukoita
Sekoita margariinin joukkoon muut ainekset. Jaa taikina
kahtia ja lisää toiseen puolikkaaseen pieniksi pilkotut lakritsit ja sitruuna-aromi
ja toiseen puolikkaaseen rouhittu valkosuklaa ja puolukat. Sekoita ainekset.
Muotoile taikinoista keksejä (n. 12 kpl molemmista taikinoista) leivinpaperille
ja paista keksejä 175 asteessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti