15-20 cm:n pitkiä maitohorsman alkuja
Hollandaisekastike
3 keltuaista
150g voita
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria rouhittuna
1rkl sitruunanmehua
3 keltuaista
150g voita
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria rouhittuna
1rkl sitruunanmehua
Sulata voi kasarissa, mutta älä anna sen ruskistua. Erottele huoneenlämpöiset keltuaiset tehosekoittimen kulhoon. Sekoita keltuaiset täysteholla. Kuumenna voi kiehuvan kuumaksi ja kaada se koneen käydessä ohuena nauhana keltuaisten joukkoon. Jätä valkoinen sakka lisäämättä. Lisää paksuhkoon, sileään kastikkeeseen suola, valkopippuri ja sitruunanmehu ja käytä konetta vielä hetki. Tarjoa kastike suolavedessä keitettyjen maitohorsmien kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti