0.5 l tuoreita kantarelleja
1 rkl voita
1 keltasipuli
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
Puhdista ja hienonna sienet. Kuullota sienet ja hienonnettu sipuli pannulla. Kun sipuli on läpikuultavaa ja pehmeää, ripota päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää kerma ja anna hetki hautua. Mausta suolalla.
1 rkl voita
1 keltasipuli
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
Puhdista ja hienonna sienet. Kuullota sienet ja hienonnettu sipuli pannulla. Kun sipuli on läpikuultavaa ja pehmeää, ripota päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää kerma ja anna hetki hautua. Mausta suolalla.
Sienireseptejä löytyy myös täältä
Ihanaa, herkullinen resepti. Mukavaa itsenäisyyspäivää Henna <3
VastaaPoistaNopea kastike monelle ruualle :)
Poista