Raaka-aineet:
150 g herkkusieniä
8 kpl vihreitä parsoja
1 rkl voita
3 dl risottoriisiä
3 rkl öljyä
1 kpl sipulia
5 dl kanalientä
1 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
30 g parmesaaniraastetta
2 rkl voita
1 ripaus suolaa
1 pkt pekonia
150 g herkkusieniä
8 kpl vihreitä parsoja
1 rkl voita
3 dl risottoriisiä
3 rkl öljyä
1 kpl sipulia
5 dl kanalientä
1 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
30 g parmesaaniraastetta
2 rkl voita
1 ripaus suolaa
1 pkt pekonia
Pilkotut sienet laitetaan kuivalle pannulle ja kun neste on vähentynyt sienistä, laitetaan hieman voita ja pilkotut parsat. Riisi ja öljy laitetaan kattilaan ja kattilan lämmettyä sekaan pilkottu sipuli. Sipulin pehmennettyä joukkoon lisätään desi kanalientä. Sekoita koko ajan. Kun puolet nesteestä on haihtunut, lisää viini ja desi lientä. Lisäile nestettä pikkuhiljaa. Kun riisi on kypsää, lisää kerma ja juusto, sienet, voi ja suola. Paahda pekoni uunissa rapeaksi ja ripottele risoton päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti