Kakkupohja:
50 g maidotonta tummaa suklaata
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ tl vaniljasokeria
Kostutus:
1 dl vaniljasokerilla ja rommiesanssilla makeutettua ja maustettua vettä
Kakkuvuokaan:
kasvipohjaista margariinia
mantelijauhoja
Väliin:
1 dl aprikoosihilloa
Täyte:
1 liivatelehti
2 dl vaahtoutuvaa soijakermaa
1 rkl aprikoosihilloa
1 rkl raakakaakaojauhetta
Kuorrutus:
1 dl soijakermaa
150 g maidotonta tummaa suklaata
1 rkl aprikoosihilloa
Raasta suklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet. Siivilöi ne vaahtoon ja lisää suklaaraaste. Nostele nuolijalla tasaiseksi taikinaksi. Voitele irtopohjavuoka (halk. 18 cm) ja jauhota. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Nosta liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Vaahdota soijakerma ja lisää joukkoon kaakaojauhe. Kuumenna hillo mikrossa ja sekoita joukkoon kuivaksi puristettu liivatelehti. Sekoita liivateseos soijavaahtoon. Leikkaa kakku kahteen osaan. Nosta alin kakkupohja pestyyn ja leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Kostuta pohja puolella kostutusliemellä. Levitä pohjalle aprikoosihillo. Levitä päälle soijavaahto. Aseta päälle toinen kakkulevy. Kostuta. Nosta kakku tekeytymään jääkaappiin.
50 g maidotonta tummaa suklaata
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ tl vaniljasokeria
Kostutus:
1 dl vaniljasokerilla ja rommiesanssilla makeutettua ja maustettua vettä
Kakkuvuokaan:
kasvipohjaista margariinia
mantelijauhoja
Väliin:
1 dl aprikoosihilloa
Täyte:
1 liivatelehti
2 dl vaahtoutuvaa soijakermaa
1 rkl aprikoosihilloa
1 rkl raakakaakaojauhetta
Kuorrutus:
1 dl soijakermaa
150 g maidotonta tummaa suklaata
1 rkl aprikoosihilloa
Raasta suklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet. Siivilöi ne vaahtoon ja lisää suklaaraaste. Nostele nuolijalla tasaiseksi taikinaksi. Voitele irtopohjavuoka (halk. 18 cm) ja jauhota. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Nosta liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Vaahdota soijakerma ja lisää joukkoon kaakaojauhe. Kuumenna hillo mikrossa ja sekoita joukkoon kuivaksi puristettu liivatelehti. Sekoita liivateseos soijavaahtoon. Leikkaa kakku kahteen osaan. Nosta alin kakkupohja pestyyn ja leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Kostuta pohja puolella kostutusliemellä. Levitä pohjalle aprikoosihillo. Levitä päälle soijavaahto. Aseta päälle toinen kakkulevy. Kostuta. Nosta kakku tekeytymään jääkaappiin.
Mikä herkku, meinasin aivan pyörtyä kun näin kuvan. Hitsin dieetti!
VastaaPoistaUpeaa sunnuntaita Henna <3
Joskus vaan täytyy dieetistä joustaa ;) Ihan pikkuisen vain
PoistaSiis niin ihanan näköinen kakku! Olen itse sacherfani ja tykkään näistä muunnelmista.
VastaaPoistaJa maku oli vielä ulkonäköä parempi ;)
Poista