Riisiä herkuilla maaliskuuta 07, 2015 Hae linkki Facebook X Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Friteerattuja jättirapuja Hapanimeläjättirapuja Friteerattuja kesäkurpitsapaloja Frittitaikina: vehnäjauhoja, leivinjauhetta ja kivennäisvettä Kommentit Tiia Koivusalo7. maaliskuuta 2015 klo 18.33Ooh mitkä ruuat ja friteeratut pallurat ovat vaan suurta herkkua. Ikinä en ole yrittänyt tehdä niitä kotona. Rohkenisinko yrittää. :) VastaaPoistaVastauksetHenna738. maaliskuuta 2015 klo 10.29Friteeraus on helppoa. Itse teen ruuista vähäsuolaisia, mutta jos kaipaat hieman makuja, ripauta frittitaikinaan suolaa.PoistaVastauksetVastaaVastaaLisää kommenttiLataa lisää... Lähetä kommentti
Ooh mitkä ruuat ja friteeratut pallurat ovat vaan suurta herkkua. Ikinä en ole yrittänyt tehdä niitä kotona. Rohkenisinko yrittää. :)
VastaaPoistaFriteeraus on helppoa. Itse teen ruuista vähäsuolaisia, mutta jos kaipaat hieman makuja, ripauta frittitaikinaan suolaa.
Poista