Olen aiemmin tehnyt kaalikääryleet siten, että olen kiehuttanut koko keräkaalta ja siten irroittanut lehdet. Nyt päätin kokeilla irrotella lehdet suoraan kerästä ilman kypsennystä ja sitten vasta kypsentää irtonaiset lehdet. Homma onnistui näinkin. Ja mielestäni vielä helpommin kuin aiemmin opitulla tavalla.
Täyte:
yrttimaustettua, keitettyä riisiä
ruohosipulituorejuustoa
jauhelihaa
Kääryleiden päälle:
siirappia
voita
lehtien keitinlientä
Kaalikääryleet ovat yksi lemppareistani, niin ihania,mutta suurilöisiä. Äitini teki niitä usein ja miekin nyt mummoiässä olen yrittänyt olla yhtä reipas. Nykyisin laitan tummaa riisiä tai rikottuja ohraryynejä.ovst maukkaampaa kuin valkoinen riisi.
VastaaPoistaItse teen yleensä kerralla ison määrän, josta sitten riittää pakastimeenkin :)
Poista