Kävimme Oulun Rossossa pääsiäisen aikoihin lounaalla ja vaikka olemme aiemminkin kyseisessä ravintolassa käyneet, nyt tuli fiilis, että tämä käynti oli viimeinen. Työntekijöitä oli paikalla paljon, mutta tuntui, ettei heillä ollut muuta tekemistä kuin juoruilla ja pitää hauskaa (jopa häiritsevästi) keskenään tiskin takana. Pöydässämme kävi joka kerralla eri henkilö palvelemassa ja ruoka oli hieman pettymys. Kaikista hämmentävintä oli se, kun palautimme yhden ruoka-annoksen, tarjoilija moitti keittiötä (aivan kuin olisi toivonutkin, että keittiö epäonnistuu), mutta ei pyytänyt anteeksi tai ollut pahoillaan.
Alkuun:
Grande antipasto L, G
Ilmakuivattua kinkkua, kylmäsavulohta, grillattua paprikaa, jättioliiveja, parmesaania, melonia, kaprista, artisokkaa, paahdettua tomaattia, yrttejä ja sitruunavinegretteä
Ilmakuivattua kinkkua, kylmäsavulohta, grillattua paprikaa, jättioliiveja, parmesaania, melonia, kaprista, artisokkaa, paahdettua tomaattia, yrttejä ja sitruunavinegretteä
Ruuat:
Lihapullapasta L
Täysjyväspaghettia tomaattikastikkeessa, lihapullia punaviinikastikkeella maustettuna, rucolaa ja parmesaania
Täysjyväspaghettia tomaattikastikkeessa, lihapullia punaviinikastikkeella maustettuna, rucolaa ja parmesaania
En suosittele :(
Vuohenjuustobroileri VL
Broilerin fileetä, vuohenjuustoa, balsamicosiirappia, punaviinikastiketta, gnoccheja, Rosson kasvislisäkettä, yrttejä ja sitruunavinegretteä
Broilerin fileetä, vuohenjuustoa, balsamicosiirappia, punaviinikastiketta, gnoccheja, Rosson kasvislisäkettä, yrttejä ja sitruunavinegretteä
Annos kävi lenkin keittiössä, koska gnocchit olivat kylmiä rasvapalloja.
Katkarapurisotto VL, G
Rosson pestorisottoa, katkarapuja, chili-valkosipulioliiviöljyssä marinoituja jättiravunpyrstöjä, rucolaa ja parmesaania
Rosson pestorisottoa, katkarapuja, chili-valkosipulioliiviöljyssä marinoituja jättiravunpyrstöjä, rucolaa ja parmesaania
Katkaravut olivat kitkeriä ja sitkeitä ja ruoka kylmää.
Kommentit
Lähetä kommentti