Grilli kuumana

Meillä on grillattu useampana päivänä peräkkäin. Onko se lie auttanut paremmin uskomaan siihen, että nyt on tosiaan kesä?!

Tänään grilliin päätyi sekä nautaa että possua.

Marinadi lihalle:
rypsiöljyä
seesamiöljyä
valkosipulirouhetta
paahdettua punasipulia
hunajaa
worcestershire-kastiketta
soijakastiketta

Ainekset pussiin paloitellun lihan kera ja sekaisin.


Naudanlihavartaisiin (sisäfilettä) laitoin sipulia ja possunlihavartaisiin (ulkofilettä) pekonia ja sipulia. Lisäkkeeksi grillattiin perunoita siivutettuna nyyteissä (ruohosipulia, suolaa, margariinia ja vettä nyyteissä perunaa maustamassa).

Possuvartaat

Naudanlihavartaat

Perunanyytit





Ja tässä yksi ehdoton suosikkikastike, jos pitää savunmakuisista jutuista: Sweet Baby Ray's Hickory  Brown Sugar Barbecue Sauce

Kastike sopii mm. glaseeraukseen, mutta on aivan täydellistä sellaisenaankin. Se sopii esim. grillatun lihan kanssa ja vaikkapa maustamaan hampurilaista. Maultaan se muistuttaa McDonaldsin barbecuekastiketta, jota aina silloin tällöin on erikoishampurilaisten välissä

Jos et vielä ole testannut tätä kastiketta, suosittelen kokeilemaan!

Kommentit

  1. TULI NÄLKÄ!!! :D pitää kokeilla noita joskus :D

    xoxo
    Susanna
    http://susanna-behindmyeyes.blogspot.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti