En ole perunan ystävä. En pidä keitetystä perunasta enkä perunamuusista. Ajatus lämpimästä perunasalaatista hieman inhotti, mutta haluaisin kokeilla, sillä muu perhe syö perunaa mielellään. Aluksi päätin olla maistamatta koko salaattia, mutta muutin kuitenkin mieleni ja näin tässä kävi...
kiinteitä perunoita
ruohosipulia
kaprista
kylmäpuristettua rypsiöljyä
valkoviinietikkaa
sitruunapippuria
Laitetaan perunat kiehumaan kuorineen. Tehdään marinadi perunoille odottamaan: silputtu ruohosipuli, öljyä, kaprikset hieman murskattuina, pieni tilkka viinietikkaa ja ripaus sitruunapippuria. Kun perunat ovat kypsiä, kuoritaan ja kuutioidaan ne (ei aivan pieniksi kuutioiksi). Kaadetaan marinadi perunoiden sekaan, sekoitetaan ja tarjoillaan.
Lopputulos oli se, että TYKKÄSIN! Siis minä tykkäsin perunoista. Tyttöni ystäväkin oli meillä syömässä ja hänkin oli kehunut ruokaa kotonaan.
Kommentit
Lähetä kommentti