Lasagne on yksi lempiruuistani ja olen vuosien varrella tehnyt siitä monenlaisia versioita. Suosikkini on pekoninen versio.
2 pkt pekonia3 rkl viipaloituja vihreitä oliiveja
½ prk valmista pastakastiketta
½ prk paseerattuja tomaatteja
1 rkl pestokastiketta
juoksevaa margariinia
vehnäjauhoja
maitoa
juustoraastetta
valkopippurijauhetta
sekä lasagnelevyjä!
Pekonikastike:
Aluksi pekoni viipaloidaan ja paistetaan. Sekaan pannulle laitetaan pilkotut oliivit, paseerattu tomaatti, pastakastike ja pesto. Annetaan hautua kannen alla jonkin aikaa
Juustokastike: kattilaan margariini ja vehnäjauhot. Kun ne ovat pienen hetken lämmenneet, lisätään maitoa pikku hiljaa ja kiehautetaan. Lopuksi, kun kattila on otettu levyltä, lisätään juustoraaste ja valkopippuri.
Kommentit
Lähetä kommentti